Co je to druhotná licence?

 

Druhotné licence jsou typy licencí, které jsou získávány od prvních majitelů, kteří již daný software nepotřebují nebo jej nevyužívají. Mohou to být například firmy, které si pořídily novější verzi softwaru a starší starší verzi software již nepotřebují. Dalším příkladem mohou být společnosti, které se restrukturalizují, zmenšují svůj provoz nebo končí svou činnost. Dalším zdrojem licencí mohou být i vyřazené počítače jejichž software  není již dále využíván.

Druhotné licence jsou plně legální a platné, v minulosti již byly v minulosti aktivovány jiným uživatelem. Před dalším prodejem jsou řádně deaktivovány u původního uživatele, čímž nejsou porušena autorská práva ani licenční podmínky.

Zákazníci, kteří se rozhodnou pro druhotnou licenci, získají plně funkční software za mnohem přijatelnější cenu než při koupi nové licence. Což je velmi atraktivní zejména pro malé a střední podniky či individuální uživatele s omezeným rozpočtem.

Podle směrnice Evropského soudního dvora 2009/24/ES, je prodej druhotných softwarových licencí plně v souladu s právními normami EU, a tedy i České republiky.

 

kolobeh

 

Jak zajistíme kvalitu a důvěryhodnost našich licencí?

 

  • Identifikace zdroje: Prvním krokem je identifikace potenciálního zdroje druhotných licencí. Zdroje mohou zahrnovat firmy, které aktualizovaly svůj software a již nepotřebují starší licence, nebo firmy, které zmenšují svůj provoz nebo končí svou činnost.

  • Ověření zdroje: Každý potenciální zdroj je důkladně ověřen, aby se zajistilo, že jsou licenci schopni legálně prodat.

  • Získání licencí: Po ověření zdroje a jeho schopnosti prodat licenci od nichzískáme druhotné licence.

  • Ověření licence: Poté, co získáme licence, je každá licence znovu důkladně ověřena. Zkontrolujeme, zda je licence stále platná a není využívána jiným uživatelem.

  • Příprava licence k prodeji: Po ověření licence ji připravíme k prodeji na naší platformě. Tento proces zahrnuje deaktivaci licence u původního uživatele, aby nebyly porušeny autorská práva nebo licenční podmínky.

  • Prodej licence: Konečným krokem je prodej licence na naší platformě. Zákazníci mohou zakoupit licenci a začít ji okamžitě používat.

 

Proč si vybrat Superlicence.cz?

Nabízíme legální druhotné licence k oblíbeným produktům Microsoft Office a Windows. Bez ohledu na to, zda jste jednotlivec nebo podnik v České republice, máme pro vás připraveny licence, které Vám poskytnou přístup k originálnímu softwaru za ceny, které jsou až o 50% nižší než původní ceny.

S námi se nemusíte starat o vysoké náklady na software. Nabízíme Vám možnost získat plně funkční a legální licence od Microsoftu za značně nižší cenu než jsou obvyklé maloobchodní ceny. Neváhejte a připojte se k naší rostoucí komunitě spokojených zákazníků. Objevte, jak může být nákup softwaru pohodlný, jednoduchý a cenově přijatelný.

 

  • Výrazné úspory: Díky druhotným licencím mají uživatelé možnost získat software za ceny, které jsou až o 50% nižší než standardní maloobchodní ceny. Jedná se o skvělou příležitost ušetřit bez nutnosti kompromisů v kvalitě softwaru.

  • Legální a ověřené: Každá licence, kterou prodáváme, je legální a byla ověřena pro použití v České republice.

  • Snadné a rychlé: Nákup licence na naší platformě je jednoduchý a rychlý proces. Po dokončení nákupu obdržíte licenci e-mailem.

Přidejte se k stovkám spokojených zákazníků, kteří již využili našich služeb. Nakupujte na Superlicence.cz a užívejte si nejlepší software od Microsoftu za přijatelné ceny.